Struer borgerforening

Struer Borgerforening er en forening for alle beboere i Struer og omegn

Arrangementer

Find det næste arrangement i Struer borgerforening

Netværk og socialt samvær

SeSe indbyStruer Borgerforenings bestyrelse arbejder konstant på at lave arrangementer til glæde for medlemmerne. Her på siden kan du kan følge med i kommende arrangementer og andre relevante informationer.

Generalforsamling 2020

Onsdag d. 9. september

Restaurant Ved Fjorden

Julearrangement 2020

Tid:    November 2020
Sted:  TBA

Struer Borgerforening vil være vært med glögg og æbleskiver.
Mere info uge 41

 

år med Struer borgerforening

Arrangementskalender:

 

Struer Borgerforening holder som udgangspunkt 3 større arrangementer med spisning om året, samt et mindre virksomhedsbesøg.

 

Generalforsamling i marts:

Hvor vi starter med noget godt at spise samt en øl eller vand, herefter vil der være generalforsamling samt 1-2 indlæg der har relevans for Struer. (arrangementet er uden brugerbetaling, og holdes en torsdag i marts)

Sommerbesøg i juni:

Hvor vi besøger en spændende virksomhed i Struer, der vil typisk være en øl eller vand (arrangementet er uden brugerbetaling og holdes en hverdagsaften)

Efterårs arrangement i september:

Hvor vi typisk vil være ude og se en virksomhed med efterfølgende spisning og Øl/Vin eller Oste-smagning, gerne på virksomheden. (arrangementet er med brugerbetaling og holdes en fredag aften)

Julefrokost:

Hvor vi mødes over julemaden i festligt stemning (arrangementet er med brugerbetaling og holdes en fredag eller lørdag sidst i november eller først i december)